Hei til dere som leser!
Alt jeg gjør legger jeg hjertet mitt i å bruker god tid til å gjøre resultatet bra, slik er jeg også med matlaging og baking. Føler egentlig jeg er ganske god på å lage mat for å være amatør og det samme gjelder baking, med mindre jeg har dårlig tid eller stressen når jeg lager noe går det som regel fint!
Her har dere en supergod oppskrift på pasta m/pulled pork:
Ingredienser
- 400g pasta
- smør til steking
- 1 stk gul løk
- 1/2 ts salt
- 5 stk sjampinjong
- 3dl matfløte
- 1dl av pasta vannet
- 500g puller pork
- revet parmesan
Slik gjør du
- Tilbered puller pork etter anvisning på pakken. Riv kjøttet i biter.
- Kok pasta i saltet vann. Hell av vannet, men ta vare på 1dl til senere bruk.
- Kutt løk i tynne strimler og kutt opp sopp. Ha smør i en middels varm panne og tilsett løk og salt og stek under omrøring. Løken skal bli myk. Tilsett sopp og stek videre i 5-6min.
- Bland kjøtt, pasta og sopp blanding og tilsett pastavann og fløte. La det koke i 2-3min
Server med revet parmesan eller annen ost etter eget ønske
Jeg har litt lyst å dele en ny oppskrift med dere hver uke der jeg noen ganger også poster bakeoppskrifter. Er det noe som høres bra ut? Eller har du en annen idé? Ha en superfin kveld
@Natalie
0 kommentarer