Lunsjpai

Pai til lunsj? Jatakk! 

Jeg er den personen som en sjeldent gang spiser brød til frokost med mindre jeg har eggerøre, omelett, kokt eller stekt egg eller ett pålegg jeg er veldig glad i er tilgjengelig. Synes faktisk det er flaut å si høyt at jeg ikke spiser ost på brød med mindre osten er smeltet, jeg er super vanskelig å det er jeg veldig klar over og enig i! Mamma har hatt store problemer med hva hun hver dag skulle ha i matboksen min til skolen, stakkar. Den ble dessverre nesten aldri rørt. 

Jeg har enda den dag i dag store problemer med hva jeg skal spise for å få i meg litt næring og karbohydrater. Jeg har endelig klart etter et år at denne tingen har stått på handlelisten min å kjøpe en pai form. 

Formen måtte selvfølgelig testes og jeg ble superoverasken for nam den pai oppskriften jeg brukte var god. Jeg brukte en jeg fant på matprat, men gjorde litt annerledes, her er min oppskrift:

Du trenger:

  • 1 pakke nå® paibunn- ferdig
  • 150g baconbiter
  • 200g ost
  • 1 bunt brokkoli
  • 3stk egg
  • 3dl matfløte

 

Slik gjør du det:

  1. Sett stekeovnen på 200grader
  2. Ta deigen i formen og prikk bunnen med en gaffel. Sett deigen kjølig i 15min
  3. Sprøstek baconbitene. Del brokkolien i buketter og kok i 3minutter i lett saltet vann
  4. Visp sammen egg og fløte med en gaffel. Dryss osten i paibunnen, fordel deretter brokkoli på og hell på eggeblandingen. Dryss det stekte baconet på toppen
  5. Stek paien på nederste rille 30-35minutter.

 

@Natalie

2 kommentarer

    1. Nam! Så knallgodt ut, og så utrolig sunt! Ønsker du å bli linket og anbefalt? ta en titt innom bloggen min, alle som melder seg på vil få en mulighet! 😀 God Torsdag kveld <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg