KREMET FISKESUPPE MED TORSK

Hei!

Matlaging er noe jeg liker veldig godt, jeg kunne godt ha brukt en hel dag inne på kjøkkenet, men er ikke helt interessert kokkeyrket da dessverre. Jeg liker det at jeg står i min egen boble, tenke på alt og ingenting å bare nyte røringen, kuttingen og smakingen av maten. Jeg har derfor bestemt meg for at det blir en ny oppskrift på en enkel middagsrett eller bakst hver torsdag så lenge jeg husker det, haha! Jeg har det man sammenligner med en gullfiskhukommelse.

Ingredienser:

  • 2stk poteter
  • 2stk gulrøtter
  • ¼stk sellerirot
  • 1stk løk
  • ¼stk purreløk
  • 2stk hvitløksfedd
  • 1l ferdig utblandet fiskebuljong
  • 1ts salt
  • 1/2ts pepper
  • 3dl matfløte
  • 400g torsk eller ønsket fisk
  • gressløk til topping

Slik gjør du det:

  1. Skrell og kutt potet og gulrot i staver. Skrell selleri og kutt opp smått(da jeg ikke synes det er så godt) Finhakk løk og skjær hvitløk i tynne skiver. Hakk opp purre
  2. Ha fiskebuljongen og grønnsakene i en kjele og la det småkoke i 10min. Tilsett salt og pepper
  3. Ha i fløte og kok opp. Kutt opp fisken mens suppen koker
  4. Tilsett fisken, trekk gryta fra platen og la fisken trekke i suppa i ca.5min.
  5. Topp med gressløk om ønsket

Oppskriften passer til 4store porsjoner

Har du en spesiell rett du ønsker jeg skal dele med dere?

@Natalie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg